Локомотив (Пловдив) вече е едноличен лидер в първенството, след като надигра

...
Локомотив (Пловдив) вече е едноличен лидер в първенството, след като надигра
Коментари Харесай

Локомотив вече е едноличен лидер в първенството

Локомотив (Пловдив) вече е едноличен водач в шампионата, откакто надигра с 1:0 Пирин (Благоевград) в мач от петия кръг на efbet Лига. Единственото попадение падна в 72-ата минута след тъкмо осъществяване на дузпа. от Джовани, а този гол обезпечи четвърта поредна турнирна победа на " смърфовете ". Голяма роля за нея изигра и аленият картон на Мартин Бачев от домакините, който остави " орлетата " с човек по-малко отще в 21-ата минута, предава Спортал. 

Гостите сътвориха първата заплаха още преди да е минала и минута. Минчев и Илиев комбинираха атрактивно, капитанът на Локо насочи рисков шут, само че Ковальов внимаваше и избави.С трите точки Локомотив излезе еднолично на върха пред Черно море, който на следващия ден гостува на Славия, а футболистите на Александър Томаш могат да се похвалят и с това, че от началото на шампионата нямат нито една загуба. 

От своя страна Пирин е на другата прекаленост. След пет изиграни кръга благоевградчани имат единствено една точка и заемат нежеланото 15-о място в efbet Лига.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР